Meer dan 90% verkocht in Windsor Park

23 juli '24

Wat een mijlpaal! Binnen 2 maanden na het sluiten van de inschrijfperiode is meer dan 90% van de woningen in Windsor Park verkocht. We feliciteren alle kopers van harte met hun nieuwe thuis in Windsor Park!

image alt

Opschortende voorwaarden

Dat de verkoop zo voorspoedig verloopt is goed nieuws voor de kopers in Windsor Park. Aan de eerste opschortende voorwaarde, 70% verkopen, is inmiddels ruimschoots voldaan. Ook de grond is bouwrijp. Op dit moment is het wachten op de vergunning. 

Wanneer aan alle opschortende voorwaarden is voldaan, kan het plan gegund worden. Oftewel dan krijgt de aannemer de opdracht om te starten met de bouw. Op dat moment kan de grond geleverd worden en krijgen de kopers van een woning in Windsor Park een uitnodiging om naar de notaris te gaan. Naar verwachting zal dit in het najaar zijn.

Ook wonen in Westergouwe?

Binnenkort start de verkoop van een nieuwe fase in Westergouwe. Het buurtje Hollandse Weelde heeft een divers aanbod van rij-, 2 onder 1 kap en vrijstaande woningen. Schrijf je nu in als belangstellende. Dan houden we je op de hoogte over alle ontwikkelingen rond dit plan. 

Bekijk Hollandse Weelde
  Lees het laatste nieuws
  Neem contact op